Wertgarantie smartphonepolis afsluiten

Wertgarantie smartphonepolis afsluiten

Wertgarantie smartphonepolis afsluiten

Wij zijn een geautoriseerde partij door de verzekeraar Wertgarntie wat inhoudt dat wij verzekeringen mogen afsluiten voor klanten die hun smartphone willen verzekeren. Het grote voordeel is dat dure rekeningen voor bijvoorbeeld een scherm reparatie aan uw Samsung S8 Plus of iPhone 7 Plus tot her verleden behoren. Voor een paar euro per maand bent u verzekerd tegen bijna alle onheil van buitenaf, denk hierbij aan u laat per ongeluk uw smartphone vallen en het scherm is kapot dan valt dit onder de verzekering en kunt langs komen bij onze vestiging uw smartphone wordt dan ter plekke hersteld en wij regelen alles verder met de verzekeraar makkelijk toch? 

Scherm reparatie Rotterdam voert alle reparaties uit aan elk merk en model smartphone door een ruime voorraad van onderdelen kunt u in de meeste gevallen op de reparatie wachten deze neemt doorgaans 45 minuten in beslag.

Samsung Galaxy S8 Plus met een Wertgarantie smartphonepolis

De topper van Samsung is de Samsung Galaxy S8 Plus, met dit geweldige toestel heb je alles binnen handbereik en gaat er een wereld voor je open als het gaat om prachtige foto’s maken, whatsappen en facebook. Maar helaas merken we ook dat het scherm bij een val heel snel kapot gaat waardoor u deze niet meer kunt gebruiken. 

Wanneer u de Samsung S8 Plus heeft verzekerd bij Wertgarantie is er geen nood, u kunt zonder afspraak bij ons langskomen waarna we het kapotte scherm van uw Samsung Galaxy S8 Plus direct vervangen. Binnen 45 minuten loopt u bellend onze winkel uit en regelen wij alles met de verzekeraar.

iPhone reparatie in Rotterdam met een smartphonepolis

Is uw iPhone is kapot? werkt het scherm niet meer na behoren? loopt de accu snel leeg? Allemaal defecten waar u tegen verzekerd bent als u een smartphonepolis bij Wertgarantie heeft afgesloten. U kunt langskomen of uw smartphone naar ons opsturen waarna wij direct of binnen 2 werkdagen zorgen dat u iPhone gerepareerd is.

Scherm reparatie Rotterdam