Sony Xperia Z5 Premium

/Sony Xperia Z5 Premium
Sony Xperia Z5 Premium 2017-04-25T13:18:51+00:00

Sony Xperia Z5 Premium reparatie Rotterdam

Voor een Sony Xperia Z5 Premium reparatie kan je bij ons terecht, is bijvoorbeeld je scherm kapot door een val of is je accu kapot dan vervangen wij deze voor je. Kies uit de onderstaande reparaties de reparatie die je nodig hebt en maak online een reparatie afspraak wanneer dit jou uitkomt. Liever telefonisch contact over een reparatie aan je Sony Xperia Z5 premium? neem dan contact op met onze klantenservice een team deskundige medewerkers staat klaar om je vragen te beantwoorden en desgewenst je te helpen met een reparatie afspraak.

Sony Xperia Z5 Premium reparatie afspraak maken

Kies uit de onderstaande lijst de reparatie waarvoor je een afspraak wilt maken, je kan dan vervolgens in de agenda een datum en een tijdstip selecteren wanneer dit jou het beste uitkomt. Je krijgt naderhand een email van ons met daarin de afspraak bevestiging zodat je deze in je agenda kan noteren.

Reparatie en garantie

Als je bij ons een reparatie hebt laten uitvoeren aan je Sony Xperia Z5 premium dan krijg je schriftelijk 3 maanden garantie op de reparatie. Het is daarom belangrijk om de factuur te bewaren voor minimaal 3 maanden. Je factuur is ook je garantiebewijs. Mocht er dus in die 3 maanden een defect op treden wat binnen de fabrieksgarantie valt van het onderdeel vervangen wij deze kosteloos voor je.

Sony Xperia Z5 Premium Display Zilver

179,-

Sony Xperia ZR display groen

179,-

Sony Xperia ZR display wit

179,-

Sony Xperia ZR display pink

179,-

Sony Xperia opsturen voor reparatie.

Wanneer u niet in de buurt van Rotterdam woonachtig bent kunt u uw Sony Xperia opsturen voor reparatie. Wij zorgen er dan voor dat binnen 3 werkdagen uw Sony Xperia gerepareerd retour wordt verzonden.

Sony Xperia reparatie, hoe lang duurt een reparatie?

Een Sony Xperia reparatie neemt doorgaans 4 minuten in beslag, wij willen u de beste reparatie en service geven, vandaar dat wij ook de tijd nemen voor uw Sony Xperia zodat wij zeker weten dat wanneer uw Sony Xperia reparatie is afgerond deze weer zo goed is als nieuw.

Sony Xperia reparatie met 3 maanden garantie.

Wanneer uw bij ons een Sony Xperia reparatie heeft laten uitvoeren geven wij 3 maanden garantie op de reparatie (val/stoot en waterschade uitgesloten).