Sony Xperia reparatie

Sony Xperia reparatie

Bent u op zoek naar een reparatiebedrijf die vakkundig voor u een Sony Xperia reparatie kan uitvoeren in Rotterdam? stop dan met zoeken Scherm reparatie Rotterdam is de specialist in Sony Xperia reparaties. Dagelijks voeren we reparaties uit aan bijvoorbeeld de Sony Xperia Z5 Premium en de Sony Xperia Z3 Compact. De meest voorkomende reparatie is het vervangen van het kapotte scherm van de Sony Xperia. Maar ook een kapotte accu vervangen of een oplaadconnector herstellen behoort ook tot onze takenpakket.

Sony Xperia reparatie met originelen onderdelen

Bij alle reparaties die we uitvoeren aan de Sony Xperia wordt gebruik gemaakt van originele Sony onderdelen! die verzekert u als klant dat alleen de beste onderdelen worden gebruikt en dat na de reparatie uw Sony Xperia weer zo goed is als nieuw.

Sony Xperia reparatie met behoudt van garantie

Op de reparatie die we uitvoeren geven we 3 maanden schriftelijke garantie (val/stoot en waterschade uitgesloten) tevens krijgt u een officiƫle factuur die u eventueel kan gebruiken wanneer de schade is gedekt door uw verzekeraar.

Sony Xperia reparatieafspraak maken

Maak zelf gemakkelijk een reparatieafspraak wanneer u dit uitkomt, dit kan via de online afspraken planner op onze website, hier kiest u een datum en een tijdstip uit wanneer u dit het best uitkomt, bij binnenkomst wordt u direct geholpen door een medewerker en verlaat u ons binnen no-time weer met een gerepareerde Sony Xperia smartphone.

Sony Xperia Z5 Premium

bekijk reparatie tarieven

Sony Xperia Z5 Compact

bekijk reparatie tarieven

Sony Xperia Z3 compact

bekijk reparatie tarieven

Sony Xperia opsturen voor reparatie

Wanneer u niet in de buurt van Rotterdam woonachtig bent kunt u uw Sony Xperia opsturen voor reparatie. Wij zorgen er dan voor dat binnen 3 werkdagen uw Sony Xperia gerepareerd retour wordt verzonden.

Sony Xperia reparatie, hoe lang duurt een reparatie?

Een Sony Xperia reparatie neemt doorgaans 4 minuten in beslag, wij willen u de beste reparatie en service geven, vandaar dat wij ook de tijd nemen voor uw Sony Xperia zodat wij zeker weten dat wanneer uw Sony Xperia reparatie is afgerond deze weer zo goed is als nieuw.

Sony Xperia reparatie met 3 maanden garantie

Wanneer uw bij ons een Sony Xperia reparatie heeft laten uitvoeren geven wij 3 maanden garantie op de reparatie (val/stoot en waterschade uitgesloten).