Smartphone scherm reparatie

Smartphone scherm reparatie Rotterdam

Is je telefoon gevallen en is je scherm hierdoor kapot? Geen probleem! Scherm reparatie Rotterdam vervangt het kapotte scherm van je smartphone terwijl je wacht. Binnen 30 minuten het kapotte scherm vervangen door een nieuw scherm. Of dat het nu gaat om je iPhone 7 of de nieuwste Samsung Galaxy S7 Edge onze monteurs draaien hun hand er niet voor om en repareren het kapotte scherm terwijl je wacht.

Samsung Galaxy scherm repareren in Rotterdam

Dagelijks bezoeken onze klanten ons met de vraag of we het kapotte scherm van hun Samsung smartphone kunnen vervangen, de meest voorkomende reparatie nadat nadat het toestel is gevallen. Dankzij onze flexibele werktijden en ruime voorraad aan nieuwe schermen weten onze klanten ons te vinden om hun Samsung scherm reparatie door ons te laten uitvoeren. Het scherm vervangen van een Samsung S8 Plus vergt deskundigheid daarom zijn de monteurs goed getraind en van de laatste nieuwtjes op de hoogte om een scherm reparatie vakkundig uit te voeren.

iPhone scherm reparatie in Rotterdam, snel en vakkundig hersteld

Het is u waarschijnlijk ook wel eens overkomen u laat uw geliefde iPhone vallen met als resultaat een grote barst in het scherm! buitenom dat dit natuurlijk erg vervelend is is het ook nog eens gevaarlijk, omdat er scherpe randen aan het glas kunnen zitten waar u uw vingers lelijk aan kan snijden. In dat geval kunt u bij ons terecht voor een iPhone reparatie in Rotterdam. Een technicus zal vakkundig het kapotte scherm van de iPhone demonteren en vervangen door een nieuw scherm, na een grondige check-up is uw geliefde iPhone weer zo goed als nieuw en dat allemaal binnen 30 minuten. Op de uitgevoerde reparatie krijgt u 3 maanden schriftelijke garantie.