Samsung Tab reparatie

/Samsung Tab reparatie
Samsung Tab reparatie 2017-04-25T11:51:37+00:00

Samsung Tab reparatie

Samsung Tab reparatie. Wanneer het scherm van uw Samsung Tab kapot of gebarsten is is het raadzaam om deze zo snel mogelijk te vervangen, scherpe randen kunnen wonden veroorzaken met alle gevolgen van dien. Maak daarom een afspraak om het kapotte glas of scherm van uw Samsung Tab te laten vervangen.
Kies uit de onderstaande Samsung Tab modellen uw model en bekijk de reparatie tarieven voor uw model, staat uw reparatie er niet tussen neem dan contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

Samsung Tab reparatie met originele Samsung onderdelen

Alle reparaties die we uitvoeren aan de Samsung Tab worden uitsluitend en alleen originele onderdelen gebruikt van Samsung! dit is vele malen beter dan namaak onderdelen die in omloop zijn en die veel schade kunnen veroorzaken aan uw Samsung Tab. Op de uitgevoerde reparatie krijgt u 3 maanden schriftelijke garantie.

Samsung Tab reparatie reparatie afspraak maken

U kunt op 2 manieren een reparatie afspraak maken voor uw Samsung Tab, dit kan via de online afspraken planner of telefonisch met een medewerker van onze klantenservice, deze zal voor u een afspraak maken op een datum en tijdstip wanneer u dit uitkomt.

Samsung Galaxy Tab S2

Samsung Galaxy Tab S

Samsung Galaxy Tab Pro

Samsung Galaxy Tab 4

Samsung Galaxy Tab 3

Samsung Tab opsturen voor reparatie.

Het is mogelijk om uw Samsung Tab naar ons op te sturen voor een reparatie, wij zorgen er dan voor dat wanneer uw Samsung Tab bij ons binnen komt deze weer binnen 3 werkdagen gerepareerd naar u wordt retour gezonden.

Samsung Tab reparatie met originele Samsung onderdelen.

Alle reparaties die we uitvoeren aan uw Samsung Tab wordt gebruik gemaakt van originele Samsung onderdelen, op de reparatie krijgt u 3 maanden garantie.

Samsung Tab glas en scherm reparatie.

Wanneer het glas (scherm) van uw Samsung Tab kapot is kunnen we deze voor u vervangen door een nieuwe, het glas zelf kan je niet los vervangen van het lcd scherm. Wanneer het glas dus kapot is of er zit een barst in dient u het complete scherm te vervangen.