Samsung Galaxy S6 reparatie

//Samsung Galaxy S6 reparatie
Samsung Galaxy S6 reparatie 2017-05-11T14:51:01+00:00

Samsung Galaxy S6 reparatie.

Samsung Galaxy S6 reparatie nodig? Bel 0180-471155 of maak online een afspraak in onze vestiging in Rotterdam. Binnen 30 minuten repareren we uw kapotte Samsung S6. Voortaan een dure reparatie factuur voorkomen kan ook, sluit hiervoor bij ons in de vestiging een smartphonepolis af en voor een paar euro per maand bent uw verzekerd tegen val, stoot en waterschade. Informeer hiervoor na de mogelijkheden.

Samsung Galaxy S6 reparatie met originelen onderdelen.

Wanneer u bij ons een reparatie aan uw Samsung Galaxy S6 laat uitvoeren kunt u er verzekerd van zijn dat er uitsluitend en alleen originelen onderdelen afkomstig van Samsung worden gebruikt.

Samsung Galaxy S6 reparatie met 3 maanden garantie.

Wanneer u bij Scherm reparatie Rotterdam een reparatie laat uitvoeren aan uw Samsung S6 krijgt u na de reparatie 3 maanden schriftelijke garantie.

Samsung Galaxy S6 display goud

179,-

Samsung Galaxy S6 display wit

179,-

Samsung Galaxy S6 display zwart

179,-

Samsung Galaxy S6 display blauw

179,-

Samsung Galaxy S6 backcover goud

50,-

Samsung Galaxy S6 backcover wit

50,-

Samsung Galaxy S6 backcover blauw

50,-

Samsung Galaxy S6 backcover zwart

50,-

Samsung Galaxy S6 reparatie, Samsung Galaxy S6 waterschade onderzoek en herstel.

Het kan iedereen gebeuren, je telefoon valt in een plas water! Het is dan noodzaak om het toestel zo snel mogelijk uit te zetten en het toestel ter reparatie bij ons aan te bieden. We reinigen alle componenten met ultrasoon en we bekijken onder de microscoop welke onderdelen er eventueel defect zijn geraakt.

Een succesvolle reparatie zonder dat we het display en/of batterij hoeven te vervangen kost €99,99 zijn er componenten defect dan krijgt u vooraf een prijsopgave van ons. Voor meer informatie over waterschade en herstel belt u ons gerust en we bekijken samen welke oplossing we voor u probleem kunnen aanbieden.

Lees meer over de Samsung Galaxy S6 op de site van Samsung.