Samsung Galaxy S6 Edge reparatie

//Samsung Galaxy S6 Edge reparatie
Samsung Galaxy S6 Edge reparatie 2017-05-11T14:57:23+00:00

Samsung Galaxy S6 Edge reparatie

Is het scherm van uw Samsung Galaxy S6 Edge kapot? wij vervangen het kapotte scherm binnen 30 minuten door een gloednieuw origineel scherm van Samsung. Wij weten als de beste dat vandaag de dag niemand meer zonder zijn smartphone kan, we gebruiken de Samsung Galaxy S6 Edge om foto’s te maken, om te internetbankieren en om afspraken te noteren het is daarom belangrijk dat wanneer het scherm van uw Samsung Galaxy S6 Edge kapot is deze zo snel mogelijk weer hersteld wordt. Scherm reparatie Rotterdam is uw reparatiebedrijf voor een vakkundige reparatie aan uw Samsung Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 Edge scherm reparatie Rotterdam.

Een scherm reparatie voeren we uit binnen 30 minuten, u kunt dus op de reparatie wachten en niet zoals in de meeste gevallen uw toestel opsturen en dan weken wachten, nee bij ons wordt u bij binnenkomst direct geholpen en wordt het kapotte scherm direct vervangen. U kunt een reparatieafspraak maken wanneer u dit uitkomt, maak hiervoor gebruik van de online reparatie afspraken planner.

Samsung Galaxy S6 Edge glas reparatie Rotterdam.

Wanneer alleen het glas van het scherm kapot is van uw Samsung S6 Edge dient toch het hele scherm vervangen te worden (glas en touchscreen) schermen worden in de fabriek zo gemaakt dat het glas en het touchscreen 1 geheel vormen. Wij vervangen dus altijd het complete scherm.

Samsung Galaxy S6 Edge display goud

249,-

Samsung Galaxy S6 Edge display wit

249,-

Samsung Galaxy S6 Edge display groen

249,-

Samsung Galaxy S6 Edge display zwart

249,-

Samsung Galaxy S6 Edge backcover goud.

50,-

Samsung Galaxy S6 Edge backcover wit

50,-

Samsung Galaxy S6 Edge backcover groen

50,-

Samsung Galaxy S6 Edge backcover zwart

50,-

Samsung Galaxy S6 Edge reparatie Rotterdam en omgeving.

De high end smartphone van Samsung. Ook hier voeren we reparatie aan uit of dat het nu een scherm reparatie is, of een oplaad connector die defect is we repareren het. Ons getrainde personeel stelt eerst een diagnose aan het toestel en zult u vooraf op de hoogte stellen wat het defect is voordat er een reparatie wordt uitgevoerd.

Zo komt u niet voor dure verassing te staan. Heeft u nog vragen of wilt u een reparatie afspraak maken? U kunt via ons afsprakensysteem een reparatie inplannen, wilt u liever persoonlijk contact dan kan u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 0180-471155.

We zijn op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 en op zaterdag van 08.00 tot 12.00, wilt u ons een e-mail sturen dan kan dat via onze contact pagina.