Samsung Galaxy A5 reparatie

//Samsung Galaxy A5 reparatie
Samsung Galaxy A5 reparatie 2017-04-25T12:41:46+00:00

Samsung Galaxy A5 reparatie

Voor een Samsung Galaxy A5 2017 reparatie. reparatie kun je terecht bij Scherm reparatie Rotterdam. Is je gloednieuwe Samsung Galaxy A5 reparatie gevallen en is je scherm kapot maak dan een reparatie afspraak bij ons, hier vervangen we binnen 30 minuten je kapotte scherm door een nieuw en origineel scherm van Samsung. Je kan op de reparatie wachten in onze wachtruimte, doorgaans is dit een klaar terwijl je wacht reparatie.

Samsung Galaxy A5 scherm reparatie in Rotterdam

Als u een reparatie afspraak heeft gemaakt voor uw Samsung Galaxy A5 2017 wordt u bij binnenkomst direct geholpen, een technicus gaat direct voor u aan de slag om bijvoorbeeld het kapotte scherm te vervangen door een nieuw origineel Samsung scherm. In de meeste gevallen is d reparatie binnen 30 minuten afgerond en is uw smartphone weer gerepareerd.

Garantie en originele Samsung onderdelen

Op elke reparatie die we uitvoeren geven wij 3 maanden garantie, dus niet zoals de meeste belhuizen op de hoek garantie tot aan de deur. Nee bij ons kan je er vanuit gaan dat mocht er onverwachts iets gebeuren binnen de 3 maanden wat binnen de fabrieksgarantie valt dit geheel kosteloos wordt hersteld. Wij maken uitsluitend en alleen gebruik van originele onderdelen van Samsung! zodat je zeker weet dat na de reparatie je toestel weer zo goed is als nieuw.

Samsung Galaxy A5 2017 reparatie met Smartphonepolis van EWP

Smartphones vandaag de dag zitten boordevol hoogstaande elektronica, ook de schermen worden bij elke nieuwe serie beter en duurder. Een kapotte scherm kost doorgaans veel geld, daarom is het verstandig om een smartphonepolis af te sluiten, voor een paar euro per maand ben je dan verzekerd tegen ongelukken waarbij je scherm kapot kan gaan. In de meeste gevallen kost het dan alleen je eigen risico wat vele malen goedkoper is dan de gehele reparatiekosten.
Voor meer informatie over het afsluiten van een Smartphonepolis voor je Samsung Galaxy A5 2017 reparatie kan je contact met ons opnemen op telefoonnummer 0180-471155 of een mailtje sturen met je vraag via onze contact pagina op de website.

Samsung Galaxy A5 display goud

155,-

Samsung Galaxy A5 display zwart

155,-

Samsung Galaxy A5 display pink/gold

155,-

Samsung Galaxy A5 backcover goud

50,-

Samsung Galaxy A5 backcover zwart

50,-

Samsung Galaxy A5 backcover pink/gold

50,-

Samsung Galaxy S6 reparatie, Samsung Galaxy S6 waterschade onderzoek en herstel.

Het kan iedereen gebeuren, je telefoon valt in een plas water! Het is dan noodzaak om het toestel zo snel mogelijk uit te zetten en het toestel ter reparatie bij ons aan te bieden. We reinigen alle componenten met ultrasoon en we bekijken onder de microscoop welke onderdelen er eventueel defect zijn geraakt.

Een succesvolle reparatie zonder dat we het display en/of batterij hoeven te vervangen kost €99,99 zijn er componenten defect dan krijgt u vooraf een prijsopgave van ons. Voor meer informatie over waterschade en herstel belt u ons gerust en we bekijken samen welke oplossing we voor u probleem kunnen aanbieden.

Lees meer over de Samsung Galaxy S6 op de site van Samsung.