samsung-reparatie-rotterdam

Samsung reparatie in Rotterdam prijs verlaagd

Scherm reparatie Rotterdam Geen categorie

Samsung reparatie in Rotterdam prijs verlaagd

Prijzen verlaagd voor een Samsung scherm reparatie in Rotterdam. Nu de onderdelen van alle modellen Samsung Galaxy weer ruim voorradig zijn hebben we de grootste problemen gehad met de slechte leveringen vanuit Samsung. Door de extreme schaarste van de onderdelen en dan voornamelijk de schermen werden de inkoopprijzen tot het uiterste gedreven. Via allerlei omwegen wereldwijd moest er via alternatieve wegen duurdere schermen ingekocht worden om de klanten van dienst te zijn wat resulteerde in hogere reparatieprijzen.

Gelukkig zijn de problemen voorbij en levert Samsung weer volop uit zodat de reparatieprijzen weer op een normaal niveau zitten waardoor een Scherm reparatie in Rotterdam weer betaalbaar is voor een ieder. Op dit moment zien wij een stijging in het aantal Samsung Galaxy S8 en S8 Plus scherm reparaties die door een val of stoot schade kapot zijn gegaan. Gelukkig hebben wij voor u een grote voorraad aan schermen waardoor we op ieder gewenst moment het kapotte scherm voor u kunnen vervangen.

SCHERM REPARATIE ROTTERDAM

Scherm reparatie Rotterdam,is gespecialiseerd in het repareren van computers, laptops, tablet en gsm toestellen. Wij repareren onder andere iPhone, Samsung, Blackberry, HTC en Mac computers. U kunt ook bij ons terecht voor onderdelen, accessoires, kabels, laders, nieuwste software en nog veel meer.

Contact informatie

Fennaweg 5
2991 ZA Barendrecht
Phone: 0180 471155
Email: Stuur ons een email
Web: Bezoek onze website

OPENINGSTIJDEN

maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 15:00