Samsung Galaxy Tab S2

/Samsung Galaxy Tab S2
Samsung Galaxy Tab S2 2017-04-25T13:32:41+00:00

Samsung Galaxy Tab S2 reparatie.

Kies uit de onderstaande reparaties de reparatie waarvoor u een afspraak wilt maken. In de meeste gevallen is uw Samsung Galaxy Tab S2 nog dezelfde dag gemaakt.

Samsung Galaxy Tab S2 scherm reparatie Rotterdam.

Het kan voorkomen dat door een val of andere onheil het scherm van uw Samsung Tab S2 kapot is gegaan. Het glas scherm kunnen scherpe randen hebben waardoor men snijwonden kan oplopen! het is dus verstandig wanneer het scherm kapot is gegaan deze zo snel mogelijk te laten vervangen door een nieuw scherm.

Samsung Galaxy Tab S2 glas reparatie Rotterdam.

Het scherm van een Samsung S2 bestaan uit 2 delen, het glas gedeelte en het touchscreen gedeelte, deze worden in de fabriek zo samengesteld dat deze 1 geheel vormen. Alleen het glas of lcd vervangen is dus niet mogelijk en wordt ook niet aangeraden door de fabrikant. Samsung levert het scherm compleet met glas en touchscreen.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 inch scherm zwart

225,-

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 inch scherm wit

225,-

Samsung Galaxy Tab S2 accu

50,-

Samsung Galaxy Tab S2 opsturen voor reparatie.

Het is mogelijk om uw Samsung Tab S2 naar ons op te sturen voor een reparatie, wij zorgen er dan voor dat wanneer uw Samsung Tab bij ons binnen komt deze weer binnen 3 werkdagen gerepareerd naar u wordt retour gezonden.

Samsung Tab S2 reparatie met originele Samsung onderdelen.

Alle reparaties die we uitvoeren aan uw Samsung Tab S2 wordt gebruik gemaakt van originele Samsung onderdelen, op de reparatie krijgt u 3 maanden garantie.

Samsung Tab S2 glas en scherm reparatie.

Wanneer het glas (scherm) van uw Samsung Tab kapot is kunnen we deze voor u vervangen door een nieuwe, het glas zelf kan je niet los vervangen van het lcd scherm. Wanneer het glas dus kapot is of er zit een barst in dient u het complete scherm te vervangen.