Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparatie

Samsung Galaxy S6 Edge plus reparatie

Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparatie in Rotterdam. Voor een (scherm) reparatie aan je Samsung Galaxy S6 Edge Plus kun je bij ons 6 dagen per week terecht. We vervangen kapotte scherm, oplaadconnector, speakers en alle andere voorkomende reparaties. We doen dit vanuit ons moderne pand gelegen in Barendrecht. We zijn uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer vanuit Rotterdam, Dordrecht, Vlaardingen, Delft en Capelle aan den IJssel. We gebruiken uitsluitend en alleen originele onderdelen afkomstig van Samsung. Dit in tegenstelling tot de meeste andere bedrijven die gebruik maken van goedkope namaak onderdelen die ernstige schade aan het toestel kunnen aanrichten kies dus voor origineel. Meer informatie over de Samsung S6 Edge Plus kun je vinden op de website van Samsung.

Samsung S6 Edge reparatie met garantie

Wanneer u bij ons een Samsung S6 Edge Plus reparatie laat uitvoeren krijgt u 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie, dit houdt in het kort in dat wanneer het onderdeel dat we hebben vervangen defect gaat wat onder de fabrieksgarantie valt deze kosteloos voor u wordt vervangen. Uiteraard val-stoot en waterschade zijn uitgesloten van enige garantie bekijk hiervoor de algemene voorwaarde die vermeld staat op de website.

Samsung S6 Edge Plus reparatie afspraak maken.

Bij ons kunt online een reparatieafspraak maken voor uw Samsung S6 Edge Plus, via de online afspraken planner kunt u op een datum en tijdstip een reparatieafspraak maken wanneer u dit uitkomt bij binnenkomst zult u direct geholpen worden.

Reparatie met originele onderdelen.

Bij elke reparatie aan de Samsung S6 Edge Plus worden uitsluitend originele onderdelen van Samsung gebruikt.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparatie zonder afspraak.

We willen iedere klant van dienst zijn, dus mocht het voorkomen dat onderweg uw Samsung Galaxy S6 Edge Plus kapot gaat door bijvoorbeeld een val op de grond dat kunt u ook zonder afspraak bij ons binnen lopen, het kan voorkomen dat u even geduld moet hebben omdat er klanten voor u zijn, maar doorgaans ben u snel aan de beurt.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparatie

Samsung S6 Edge+ display goud

€ 249.- maak reparatie afspraak

Samsung Galaxy S6 Edge+ display zwart

Samsung S6 Edge+ display zwart

€ 249.- maak reparatie afspraak

Samsung Galaxy S6 Edge+ display wit

Samsung S6 Edge+ display wit

€ 249.- maak reparatie afspraak

 

Samsung  S6 Edge+ back cover reparatie

Samsung S6 Edge+ back cover goud

Samsung S6 Edge+ back cover goud

€ 50,- maak reparatie afspraak

Samsung S6 Edge+ back cover zwart

Samsung S6 Edge+ back cover zwart

€ 50,- maak reparatie afspraak

Samsung S6 Edge+ back cover wit

Samsung S6 Edge+ back cover wit

€ 50,- maak reparatie afspraak

 

Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparatie Rotterdam en omgeving

De high end smartphone van Samsung. Ook hier voeren we reparatie aan uit of dat het nu een scherm reparatie is, of een oplaad connector die defect is we repareren het. Ons getrainde personeel stelt eerst een diagnose aan het toestel en zult u vooraf op de hoogte stellen wat het defect is voordat er een reparatie wordt uitgevoerd.

Zo komt u niet voor dure verassing te staan. Heeft u nog vragen of wilt u een reparatie afspraak maken? U kunt via ons afsprakensysteem een reparatie inplannen, wilt u liever persoonlijk contact dan kan u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 0180-471155. 

We zijn op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 en op zaterdag van 08.00 tot 15.00, wilt u ons een e-mail sturen dan kan dat via onze contact pagina.