Reparatie planner

Reparatie planner niet meer actief!

Na jaren de optie aangeboden te hebben van het maken een online reparatie afspraak bij Scherm reparatie Rotterdam, hebben we besloten om deze functie uit te schakelen. Steeds vaker merkten we dat er afspraken worden gemaakt op iemand anders zijn of haar naam en werden er persoonlijke informatie misbruikt, maar ook het maken van een afspraak en vervolgens het niet op komen dagen zagen we in stijgende lijn steeds vaker voorkomen, met als resultaat dat goedwillende klanten geen afspraak konden maken omdat dit tijdstip en datum “bezet” was.

Vanaf heden kunt u telefonisch een afspraak maken en zal een medewerker een afspraak met u maken voor een reparatie aan uw smartphone.

Op werkdagen kunt u van 08.00 tot 17.00 ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 0180-471155

Door op ons telefoonnummer te klikken zal deze gelijk ons telefoonnummer in de bel lijst plaatsten van uw smartphone waarna u alleen op het “bellen” knopje hoeft te drukken in plaats van het telefoonnummer handmatig in te toetsen op uw smartphone.

[bookly-form staff_member_id="1" hide="staff_members,date,week_days,time_range"]

Smartphone reparatie afspraak maken

Maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw defecte iPhone, Samsung of Sony telefoon. Kies een datum en tijdstip wanneer u dit het beste uitkomt, het grote voordeel van online een afspraak maken is dat u bij binnenkomst gelijk wordt geholpen. U vult de gevraagde gegevens in en bevestigd de afspraak er zal vervolgens een bevestiging-email naar u verzonden worden. Bevestiging-email niet ontvangen? Het kan dat de email per abuis in de spambox terecht is gekomen, is dit niet het geval neemt dan contact met ons op telefoonnummer 0180-471155 

iPhone reparatie afspraak maken

Voor een iPhone reparatie kun je in de meeste gevallen vandaag nog een reparatie afspraak inplannen, je ziet in 1 oogopslag welk tijdstip nog beschikbaar is voor een iPhone reparatie in Rotterdam. Laat dus vandaag nog het kapotte scherm van je iPhone repareren en maak een iPhone reparatie afspraak.

Samsung vandaag nog laten repareren

Is het scherm van je Samsung Galaxy S8 Plus kapot en moet deze vervangen worden? geen probleem maak online een afspraak voor een Samsung scherm reparatie in Rotterdam en laat vandaag nog het kapotte scherm vervangen door een nieuw scherm.

Scherm reparatie met garantie kom langs of bel voor een reparatie afspraak in Rotterdam.