Reparatie planner

/Reparatie planner
Reparatie planner 2017-04-30T12:13:49+00:00
Laden...

Smartphone reparatie afspraak maken

Maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw defecte iPhone, Samsung of Sony telefoon. Kies een datum en tijdstip wanneer u dit het beste uitkomt, het grote voordeel van online een afspraak maken is dat u bij binnenkomst gelijk wordt geholpen. U vult de gevraagde gegevens in en bevestigd de afspraak er zal vervolgens een bevestiging-email naar u verzonden worden.

Bevestiging-email niet ontvangen?

Het kan dat de email per abuis in de spambox terecht is gekomen, is dit niet het geval neemt dan contact met ons op telefoonnummer 0180471155 en kies voor optie 2.

Zonder afspraak toch een reparatie aan de iPhone, iPad, Samsung Galaxy smartphone.

Dit is mogelijk, houdt u er wel rekening mee dat het kan voorkomen dat er klanten voor u zijn die een afspraak via de website hebben gemaakt. We proberen uiteraard u zo snel mogelijk te helpen zodat uw weer snel kan genieten van u smartphone.

Toestel opsturen voor reparatie.

Dit is mogelijk, zorgt u er wel voor dat uw het toestel zo transport vriendelijk mogelijk verpakt. Scherm reparatie Rotterdam is niet verantwoordelijk voor opgelopen schade tijdens transport. We zorgen ervoor dat uw gerepareerde iPhone, iPad, Samsung Galaxy uiterlijk binnen 3 werkdagen weer bij uw thuis wordt aangeboden.

Garantie bepalingen en gebruikte onderdelen.

Scherm reparatie Rotterdam gebruikt uitsluitend en alleen originele onderdelen dit waarborgt de kwaliteit van onze reparaties. We zien in opstijgende lijn klanten die hun kapotte toestellen langs brengen en waar namaak onderdelen zijn gebruikt, met als resultaat veel schade.
Kies daarom voor kwaliteit en kies voor origineel. Uw betaald bij ons iets meer maar u bent verzekerd dat uw dure iPhone, iPad of Samsung Galaxy S6 Edge plus weer zo goed is als nieuw na de reparatie.