Over ons

Wie zijn wij?

Scherm reparatie Rotterdam is een zuster bedrijf van Electronic repair Rotterdam. De monteurs van Scherm reparatie Rotterdam hebben jarenlange ervaring op het gebied van smartphone reparaties, denk hierbij aan het vervangen van een kapot scherm van uw iPhone 6 of een Samsung Galaxy S7 Edge. Ook kunnen onze monteurs in de meeste gevallen uw smartphone repareren wanneer deze vocht schade heeft opgelopen omdat deze bijvoorbeeld in een plas water terecht is gekomen. Onze werk ruimtes zijn voorzien van de laatste technieken op het gebied van gereedschap, ESD werk bureaus en alles wat er nodig is om een professionele smartphone reparatie tot een succes te kunnen afronden. Onze monteurs worden met zeer grote regel maat bijgeschoold om de laatste technieken en kennis op peil te houden.

Uitstekend bereikbaar per auto en/of openbaar vervoer

Scherm reparatie Rotterdam is gevestigd op industrie in Barendrecht, dankzij onze centrale ligging zijn wij prima bereikbaar met de auto, maar ook met openbaar vervoer zijn wij prima bereikbaar. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. U kunt ons vinden op:

Scherm reparatie Rotterdam
Fennaweg 31
2991 ZA Barendrecht
0180-471155

Scherm reparatie Rotterdam

Scherm reparatie Rotterdam,is gespecialiseerd in het repareren van computers, laptops, tablet en gsm toestellen. Wij repareren onder andere iPhone, Samsung, Blackberry, HTC en Mac computers. U kunt ook bij ons terecht voor onderdelen, accessoires, kabels, laders, nieuwste software en nog veel meer.

over ons
maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 15:00