iPhone-6-Cracked-Screen

iPhone scherm reparatie

Scherm reparatie Rotterdam Apple

Scherm reparatie Rotterdam, klaar terwijl u wacht

Wist u dat u bij ons voor alle scherm reparaties aan uw iPhone  terecht kunt? onze monteurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van scherm reparaties van alle merken en modellen smartphones. Of dat uw Samsung Galaxy S7 Edge defect is geraakt door een val of de nieuwe iPhone 7 een nieuwe batterij nodig heeft voor al deze reparaties kunt u bij ons terecht.

iPhone goedkoop en met garantie gerepareerd in Rotterdam

Een iPhone reparatie hoeft niet duur te zijn en toch de beste service en onderdelen krijgen, dat is waarvoor wij staan onze klanten de beste service verlenen daar mogelijk! daarom kunt u op een iPhone reparatie in Rotterdam wachten bij ons en genieten van een vers kopje koffie. Ondertussen wordt het kapotte scherm vakkundig vervangen door een nieuw scherm.

Samsung reparatie Rotterdam

Uiteraard kunt repareren wij ook alle modellen Samsung smartphones, denk hierbij aan de Samsung Galaxy S8 of de Samsung Galaxy S7 Edge, dagelijks vervangen we voor onze klanten een kapot scherm van hun telefoon. Omdat we als de beste weten dat iedereen het druk heeft en niet zomaar een Samsung reparatie kan laten uitvoeren kunt u als onze klant zelf een Samsung reparatie in Rotterdam inplannen, gebruik hiervoor de online reparatieplanner.