iPhone scherm reparatie Rotterdam

/iPhone scherm reparatie Rotterdam
iPhone scherm reparatie Rotterdam 2017-04-26T12:07:05+00:00

iPhone scherm reparatie Rotterdam

Voor een iPhone scherm reparatie Rotterdam bent u bij ons aan het goede adres, Scherm reparatie Rotterdam is de specialist voor alle reparaties aan uw iPhone! denk hierbij aan wanneer het scherm kapot is of als de accu vervangen dient te worden allemaal reparaties die we dagelijks voor onze klanten uitvoeren. In Rotterdam zijn we een bekendheid geworden door onze service, dienstverlening en klantvriendelijkheid, onze klanten staan voorop en we vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn!

iPhone repareren in Rotterdam

Wanneer u in Rotterdam woont of voor uw werk in Rotterdam bent is het altijd vervelend wanneer uw iPhone defect raakt, in dat geval staan wij 5 dagen per week voor u klaar om uw iPhone binnen korte tijd te repareren. Een kapot scherm vervangen voeren wij uit binnen 30 minuten, dit is dus een “klaar terwijl u wacht” reparatie. Omdat wij een ruime voorraad hebben aan onderdelen kunnen wij u in de meeste gevallen direct van dienst zijn.

iPhone reparatie service in Rotterdam

Een iPhone reparatie kan een prijzige aangelegenheid zijn wanneer deze niet goed wordt uitgevoerd, ons team van ervaren specialisten op het gebied van smartphone reparaties hebben jarenlange ervaring op het gebied van smartphone reparaties van elk merk. Daarom bent u verzekerd dat wanneer wij een iPhone reparatie voor uw uitvoeren deze geheel volgens normen is uitgevoerd en waar altijd originele onderdelen zijn gebruikt. Na de reparatie geld een garantietermijn van 3 maanden op de uitgevoerde reparatie.

CONTACT MET ONS

Kies uw model iPhone en bekijk de reparatie tarieven

Kies uit de onderstaande modellen uw model iPhone en bekijk de reparatie tarieven. Staat de reparatie die u nodig heeft er niet bij? neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

iPhone 7 Plus

iPhone 7

iPhone 6S Plus

iPhone 6S

iPhone 6 Plus

iPhone 6

iPhone 5S

iPhone 5C

iPhone SE

Direct een afspraak maken voor een iPhone scherm reparatie in Rotterdam

U kunt op 2 manieren een reparatie afspraak maken voor een iPhone reparatie. Op werkdagen van 08:00 tot 17:00 kunt u telefonisch een afspraak maken door te bellen met onze klantenservice op telefoonnummer 0180-471155  of u kunt gebruik maken van de online afspraken planner, hier kunt 24 uur per dag een afspraak maken op een datum en een tijdstip wanneer u dit uitkomt. Graag tot zien voor een iPhone scherm reparatie Rotterdam.

iPhone reparatie Overall rating: 5 out of 5 based on 3 reviews.

Gewoon perfect

★★★★★
5 5 1
Goed en vriendelijk geholpen met mijn kapotte iphone

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima en snel geholpen door dit bedrijf. half uurtje later was mijn iphone weer gemaakt.

goed

★★★★★
5 5 1
mijn iPhone 6s prima gemaakt

Schrijf uw eigen review

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content