iPhone scherm reparatie Rotterdam

iPhone scherm reparatie Rotterdam

Voor een iPhone scherm reparatie Rotterdam bent u bij ons aan het goede adres, Scherm reparatie Rotterdam is de specialist voor alle reparaties aan uw iPhone! denk hierbij aan wanneer het scherm kapot is of als de accu vervangen dient te worden allemaal reparaties die we dagelijks voor onze klanten uitvoeren. In Rotterdam zijn we een bekendheid geworden door onze service, dienstverlening en klantvriendelijkheid, onze klanten staan voorop en we vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn!

iPhone repareren in Rotterdam

Wanneer u in Rotterdam woont of voor uw werk in Rotterdam bent is het altijd vervelend wanneer uw iPhone defect raakt, in dat geval staan wij 5 dagen per week voor u klaar om uw iPhone binnen korte tijd te repareren. Een kapot scherm vervangen voeren wij uit binnen 30 minuten, dit is dus een “klaar terwijl u wacht” reparatie. Omdat wij een ruime voorraad hebben aan onderdelen kunnen wij u in de meeste gevallen direct van dienst zijn.

iPhone reparatie service in Rotterdam

Een iPhone reparatie kan een prijzige aangelegenheid zijn wanneer deze niet goed wordt uitgevoerd, ons team van ervaren specialisten op het gebied van smartphone reparaties hebben jarenlange ervaring op het gebied van smartphone reparaties van elk merk. Daarom bent u verzekerd dat wanneer wij een iPhone reparatie voor uw uitvoeren deze geheel volgens normen is uitgevoerd en waar altijd originele onderdelen zijn gebruikt. Na de reparatie geld een garantietermijn van 3 maanden op de uitgevoerde reparatie.

Kies uw model iPhone en bekijk de reparatie tarieven

Kies uit de onderstaande modellen uw model iPhone en bekijk de reparatie tarieven. Staat de reparatie die u nodig heeft er niet bij? neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.