iPhone repareren Rotterdam

 iPhone reparatie

iPhone repareren Rotterdam. Ben u op zoek naar een bedrijf die voor u uw iPhone kan repareren in Rotterdam tegen een betaalbare prijs? Kom dan langs bij Scherm reparatie Rotterdam de iPhone en Samsung reparateur in Rotterdam en omgeving. We weten als de beste dat een iPhone repareren een vakkundig werkje is, vandaar dat al onze specialisten jarenlange ervaring hebben met een iPhone repareren.

iPhone repareren Rotterdam

Het zal je maar gebeuren dat je je iPhone pakt en er zit opeens een barst in het scherm wat nu? Geen nood bel of maak online een iPhone reparatie afspraak bij Scherm reparatie Rotterdam. Een iPhone repareren in Rotterdam duurt gemiddeld 30 minuten waarna je iPhone weer zo goed is als nieuw. De accu vervangen wanneer je iPhone niet meer oplaadt, 20 minuten is deze voor je vervangen.

iPhone repareren met garantie

Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze klanten de beste service verlenen vandaar geld op elke door ons uitgevoerde reparatie en op het vervangen iPhone onderdeel 3 maanden garantie. Uiteraard val/stoot en waterschade zijn hiervan uitgesloten. 

iPhone reparatie afspraak maken in Rotterdam.

Bij ons kun je online een iPhone reparatie afspraak maken op een dag en een tijdstip die jouw het beste uitkomt, op de gemaakte dag en tijdstip wordt je bij binnenkomst direct geholpen en kan je rustig genieten van je gratis kopje koffie en wifi.

Nieuwste iPhone modellen laten repareren in Rotterdam

We repareren alle modellen smartphones van het merk Apple, dus het maakt niet uit of dat je een iPhone 5S hebt of de nieuwste iPhone 8 of 8 Plus. Bij ons kun je terecht voor alle reparaties aan elk model Apple iPhone.

Scherm reparatie Rotterdam is gunstig gevestigd op randje Rotterdam en Barendrecht,  we zijn uitstekend bereikbaar met de auto maar ook met openbaar vervoer stapt voor ons pand uit. Kortom wil je vandaag nog je  iPhone laten repareren in Rotterdam  kom dan gerust langs.