iPhone 6 reparatie

iPhone 6 reparatie in Rotterdam

iPhone 6 reparatie. Een iPhone 6 reparatie in Rotterdam hoeft niet lang te duren, hoeft niet duur te zijn en levert een smartphone op als nieuw. Dat zijn uitspraken die we niet alleen zelf doen, het zijn de reacties van onze meer dan 11.000 tevreden klanten.

“Heel fijn dat mijn iPhone 6 meteen gerepareerd kon worden, gewoon terwijl ik even stond te wachten. Het scherm werkt weer fantastisch, alsof er nooit wat mee gebeurd is”, aldus een van onze tevreden klanten.

Tijdens een iPhone 6 reparatie in Rotterdam kijken we eerst goed wat er aan de hand is of vragen we u naar wat er gebeurde. Op basis daarvan bepalen we de ideale reparatie, waarvoor we gebruik maken van high-end gereedschappen en materialen. Soms is het duidelijk dat het gaat om een iPhone scherm reparatie in Rotterdam die we goedkoop kunnen uitvoeren, maar in andere gevallen is het minder duidelijk wat er precies aan de hand is.

iPhone scherm reparatie in Rotterdam goedkoop laten uitvoeren

We zorgen er in ieder geval voor dat we de iPhone scherm reparatie in Rotterdam goedkoop uitvoeren. Maak direct een afspraak, indien het glas kapot is kunnen we het scherm zelfs al binnen 60 minuten vervangen.
Op die manier zorgen we voor de iPhone 6 reparatie in Rotterdam waar u op zit te wachten, ook vanuit Kralingen en Noord. We hebben veel ervaring met de reparaties, waardoor we die vlot en vakkundig kunnen uitvoeren. Uiteraard krijgt u netjes garantie op de reparatie, zodat u er vanuit kunt gaan dat alles weer naar behoren werkt.

Let op: u kunt de iPhone scherm reparatie in Rotterdam goedkoop laten uitvoeren, omdat we netjes werken volgens de voorschriften van Apple. Dat betekent dat we bij kapot glas het complete scherm vervangen, omdat dit voordeliger is dan het vervangen van het glas alleen. Bovendien voorkomen we daarmee dat er op termijn toch gebreken blijken aan de rest van het oude display.

Kapot scherm van uw smartphone laten repareren

Een iPhone 6 reparatie in Rotterdam laten uitvoeren, bijvoorbeeld omdat het scherm kapot is? Het display van een Apple iPhone bestaat uit een aantal verschillende lagen. Het glas is daar het bovenste onderdeel van, waardoor dit kan breken als u de telefoon laat vallen. Ook de lagen eronder kunnen echter (onzichtbare) schade oplopen.
Tijdens een iPhone 6 reparatie in Rotterdam vervangen we het complete scherm, zodat de smartphone weer als nieuw werkt. We kunnen hier op die manier ook garantie op geven.

Specialist voor iPhone reparaties in Kralingen en Noord

We zijn de specialist in iPhone 6 reparaties in Rotterdam en omstreken. Dat betekent bijvoorbeeld dat we veel tevreden klanten hebben uit Rotterdam Kralingen en Rotterdam Noord. We zorgen ervoor dat we de iPhone meteen repareren, bijvoorbeeld wanneer het gaat om het scherm of de accu van de telefoon. U kunt er gewoon op wachten of wij zorgen ervoor dat u de iPhone 6 na de reparatie weer zo snel mogelijk in huis heeft.

iPhone 6 reparatie

iPhone 6 display wit

€ 79.- maak reparatie afspraak

iPhone 6 display zwart

iPhone 6 display zwart

€ 79.- maak reparatie afspraak

iPhone 6 Batterij

iPhone 6 Batterij

€ 50,- maak reparatie afspraak

iPhone 6 Oplaad connector

iPhone 6 Oplaad connector

€ 65,- maak reparatie afspraak

iPhone 6 behuizing

iPhone 6 behuizing

€ 120,- maak reparatie afspraak

iPhone 6 Camera front

iPhone 6 Camera front

€ 50,- maak reparatie afspraak

iPhone 6 Camera back

iPhone 6 Camera back

€ 50,- maak reparatie afspraak

 

Glas vervangen van je kapotte iPhone 6

In de meeste gevallen bij een val is alleen het glas kapot, een scherm wordt in de fabriek zo gemaakt dat het glas en het touchscreen gedeelte 1 geheel vormen, wanneer je het glas eraf zou “peuteren” wat sommige bedrijfjes aanbieden tegen een vergoeding van een paar tientjes is de iPhone niet meer betrouwbaar.
Wij adviseren dan ook niet om alleen het glas te laten vervangen omdat dit de levensduur van je iPhone 6 dramatisch verkort. Dat is ook de reden dat Scherm reparatie Rotterdam geen glas vervangingen uitvoert, maar zoals de fabrikant voorschrijft het complete scherm vervangt.

iPhone 6 reparatie

3 maanden garantie op je iPhone 6 scherm reparatie. We zijn ervan overtuigd dat we de beste service verlenen aan onze klanten dat je van ons 3 maanden garantie krijgt op de door ons uitgevoerde reparatie.

iPhone reparatie met een EWP smartphonepolis

Wanneer je een smartphonepolis hebt afgesloten bij EWP kan je bij ons je iPhone 6 ook laten repareren, in de meeste gevallen betaal je alleen je eigen bijdrage en wij regelen de rest met de verzekeraar. Het is belangrijk dat wanneer je een iPhone 6 reparatie wilt laten uitvoeren bij ons je het polisnummer van je smartphonepolis bij de hand hebt.

Ben je niet in het bezit van een iPhone smartphonepolis kan je deze eventueel bij onze afsluiten. Voor een paar euro per maand is je iPhone 6 verzekerd tegen bijna alle onheil van buitenaf, informeer naar de voorwaarde.

iPhone 6 scherm reparatie, iPhone 6 vocht en val schade

Het gebeurt iedereen weleens, je iPhone 6 in het water gevallen of erger nog je iPhone 6 valt zomaar uit je zak pats in de wc, in dat geval is het noodzakelijk om je iPhone 6 zo snel mogelijk bij ons te brengen zodat we een waterschade herstel onderzoek kunnen starten.

Mocht deze aan staan dan het toestel vooral uitzetten! Ook vooral niet aan de stroom te hangen. Uw toestel moet achter blijven voor uitgebreide werkzaamheden!

Een succesvolle waterschade reparatie kost 119,95 euro zonder dat er onderdelen als een display en batterij vervangen dienen te worden.
Hier zit bij inbegrepen een uitgebreide schoonmaak en eventuele reparatie werkzaamheden onder de microscoop aan de printplaat. In veruit de meeste gevallen kunnen we de schade herstellen voor 119,90 euro.
Mocht een reparatie niet succesvol zijn betaalt u dus enkel 49,95 euro voor het onderzoek