iPhone reparatie in Rotterdam

 iPhone reparatie

iPhone reparatie in Rotterdam

Voor een iPhone reparatie in Rotterdam bent u bij ons aan het goed adres! Of dat het nu gaat om een iPhone scherm reparatie of de accu vervangen omdat deze slecht is voor onze monteurs is het geen probleem en voeren de iPhone reparatie in Rotterdam uit terwijl u geniet van een gratis kopje koffie en/of thee. Normaal dien je bij andere reparatiebedrijven je iPhone op te sturen en ben je deze voor minimaal 2 weken kwijt, bij ons wordt een iPhone reparatie uitgevoerd terwijl je wacht dit houdt in dat doorgaans na 30 minuten de iPhone reparatie is afgerond en je je iPhone gelijk weer kunt meenemen en gebruiken mooi toch!

iPhone reparatie met garantie

Bij ons geld dat wanneer wij het kapotte scherm of een defecte accu hebben vervangen je 3 maanden garantie krijgt op het onderdeel en de reparatie (val, stoot, druk en waterschade uitgesloten) dus zou het voorkomen dat het vervangen onderdeel door een fabricage fout defect is wij deze geheel kosteloos vervangen. Dat is 1 van de redenen dat je voor een iPhone reparatie in Rotterdam terecht kunt bij Scherm reparatie Rotterdam.

Gratis parkeren voor een iPhone reparatie in Rotterdam

Bijna overal waar je parkeert in Rotterdam voor een iPhone reparatie dien je veel parkeergeld te betalen! Bij ons kan je gratis voor de deur parkeren! tevens zijn wij ook prima bereikbaar met openbaar vervoer.

iPhone reparatie in Rotterdam met de beste onderdelen

Bij ons worden alleen de beste kwaliteit onderdelen gebruikt voor een iPhone reparatie. Bij de meeste bedrijven betaal je voor een iPhone scherm reparatie een paar tientjes maar na een paar weken is het scherm al kapot.

Dit komt omdat er zeer slechte kwaliteit schermen worden gebruikt die voor een paar euro worden ingekocht en die veel schade kunnen veroorzaken aan je iPhone. Wij zijn wat duurder maar je bent verzekerd dat je bij ons de best mogelijk kwaliteit schermen krijgt en er lang plezier aan zal beleven.