iPhone 8 reparatie

iPhone 8 reparatie Rotterdam

iPhone 8 reparatie. Vandaag nog een iPhone 8 reparatie uitgevoerd willen hebben? dat is mogelijk bij ons maak online een reparatie afspraak wanneer het scherm van uw iPhone 8 kapot is. Onze monteurs staan klaar om elke iPhone 8 reparatie met succes uit te voeren wanneer u geniet van een verse kop koffie.

iPhone 8 scherm reparatie in Rotterdam

Het kan zomaar gebeuren dat bij een val het scherm van uw iPhone 8 kapot gaat, in dat geval wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. We hebben nieuwe iPhone 8 schermen standaard op voorraad zodat u binnen 45 minuten weer bellend de winkel uitloopt voor een betaalbare prijs.

iPhone 8 opsturen voor reparatie

Wanneer u niet in de buurt van Rotterdam woonachtig bent kunt u uw iPhone 8 opsturen voor reparatie. Wij zorgen er dan voor dat binnen 3 werkdagen uw iPhone 8 gerepareerd retour wordt verzonden.

iPhone 8 reparatie, hoe lang duurt een reparatie?

Een iPhone 8 reparatie neemt doorgaans 20 minuten in beslag, wij willen u de beste reparatie en service geven, vandaar dat wij ook de tijd nemen voor uw iPhone 8 zodat wij zeker weten dat wanneer uw iPhone 8 reparatie is afgerond deze weer zo goed is als nieuw.

iPhone 8 reparatie met 3 maanden garantie

Wanneer uw bij ons een iPhone 8 reparatie heeft laten uitvoeren geven wij 3 maanden garantie op de reparatie (val/stoot en waterschade uitgesloten).

Software problemen iPhone herstellen

Het komt weleens voor dat uw iPhone heel traag werkt of problemen veroorzaakt in de software. Software problemen van iPhone zijn goed op te lossen. Wij zorgen dat uw iPhone software weer werkt zoals het hoort. Hierdoor zult uw iPhone sneller werken en de batterij zal minder snel leeg lopen. Software problemen worden herstelt zonder dat we uw iPhone open maken.

SCHERM REPARATIE ROTTERDAM

Scherm reparatie Rotterdam,is gespecialiseerd in het repareren van computers, laptops, tablet en gsm toestellen. Wij repareren onder andere iPhone, Samsung, Blackberry, HTC en Mac computers. U kunt ook bij ons terecht voor onderdelen, accessoires, kabels, laders, nieuwste software en nog veel meer.

Contact informatie

Fennaweg 31
2991 ZA Barendrecht
Phone: 0180 471155
Email: Stuur ons een email
Web: Bezoek onze website

OPENINGSTIJDEN

maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 17:00
scroll to top