iPhone 7 scherm reparatie Rotterdam

iPhone 7 scherm reparatie Rotterdam

Het kapotte scherm vervangen van uw iPhone 7 of een ander model iPhone in Rotterdam en omgeving? Geen probleem bij ons kunt u terecht voor alle reparaties aan de iPhone 7 of de iPhone 7 Plus. Of dat het nu gaat om een kapot scherm of de accu die vervangen dient te worden onze monteurs draaien hun handen er niet voor om, doorgaans neemt een reparatie 30 minuten in beslag waarna uw iPhone 7 weer zo goed is als nieuw en dat allemaal terwijl u op de reparatie kan wachten.

iPhone 7 reparatie zonder afspraak

Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom snappen we als de beste dat niet iedereen zomaar even van het werk weg kan om een iPhone of Samsung reparatie te laten uitvoeren. In al deze gevallen hebben we een online afspraken planner, hier kunt u op een datum en tijdstip een afspraak maken voor het vervangen van het kapotte scherm van uw iPhone 7 wanneer u dit het beste uitkomt. Op de gewenste dag wordt u bij binnenkomst direct geholpen door een medewerker en is de reparatie binnen 30 minuten afgerond.

iPhone 7 scherm reparatie met factuur

Wanneer we een iPhone scherm reparatie hebben uitgevoerd krijgt u ten alle tijden na afloop een officiële factuur van ons mee, deze kunt u gebruiken wanneer de schade is gedekt door uw verzekeraar. Tevens is de factuur ook het garantiebewijs.

Geen lange wachttijden voor reparaties

Het voordeel van een iPhone reparatie in Rotterdam bij ons uit te laten voeren is dat u uw iPhone 7 geen weken kwijt bent! U leest het goed op de reparatie kunt u bij ons wachten onder het genot van een kopje koffie en een krantje wordt de iPhone 7 reparatie direct uitgevoerd. Na 30 minuten is het kapotte scherm vervangen en kunt weer gebruik maken van uw iPhone 7.

 iPhone 7 scherm reparatie Rotterdam

iPhone 7 display zwart €249,-

maak reparatie afspraak

iPhone 7 display wit

iPhone 7 display wit €249,-

maak reparatie afspraak

iPhone 7 oplaad connector

iPhone 7 oplaad connector €69,-

maak reparatie afspraak

iPhone 7 accu

iPhone 7 accu €59,-

maak reparatie afspraak