iPhone 7 reparatie Rotterdam

De iPhone 7 reparatie van het scherm of de accu kunnen we vlot voor u uitvoeren, is voordelig mogelijk en vindt uiteraard volledig vakkundig plaats. Dat betekent onder andere dat we garantie kunnen aanbieden op de reparatie, zodat u er vanuit kunt gaan dat de Apple iPhone weer naar behoren werkt en dat tevens blijft doen.

Is het iPhone 7 scherm kapot en wilt u dat daarom laten vervangen? Wij kunnen het complete iPhone 7 scherm vervangen, waarbij we ons richten op de combinatie van zowel het glas als de rest van het display.

Let op: Apple schrijft als fabrikant voor om altijd het complete iPhone 7 scherm te vervangen. Op die manier vervangen we zowel het glas als eventuele andere onzichtbare schade aan andere onderdelen van het display. Daardoor kunnen we garantie aanbieden op de complete iPhone reparatie in Rotterdam.

iPhone 7 reparatie in Rotterdam

Iedere keer dat we een iPhone 7 scherm vervangen zorgen we ervoor dat we daarin alle onderdelen meenemen, om er op een vakkundige wijze voor te zorgen dat de telefoon weer werkt zoals u gewend bent. We voorkomen daarbij uiteraard de bekende lange wachttijden, we zorgen er in plaats daarvan voor dat de telefoon snel weer werkt.

We hebben veel ervaring met reparaties van de iPhone 7, waardoor we die bovendien goedkoop en vandaag nog kunnen uitvoeren. We gaan er meteen mee aan de slag, bijvoorbeeld als het iPhone 7 scherm kapot is. We verwijderen het glas en de rest van het display, om er daarna voor te zorgen dat we een nieuw onderdeel kunnen plaatsen dat weer werkt zoals u dat gewend bent.

Geen lange wachttijden voor reparaties

We begrijpen dat u de iPhone 7 zo kort mogelijk wilt missen, daarom hebben we de belangrijke onderdelen altijd op voorraad. Het gaat dan bijvoorbeeld om het glas en de rest van het scherm, net als een accu en andere onderdelen die relatief gemakkelijk kapot kunnen gaan.

We voorkomen lange wachttijden voor de iPhone 7 reparatie in Rotterdam. Sterker nog, we zorgen ervoor dat we het scherm kunnen vervangen terwijl u wacht, daar hebben we maximaal 60 minuten de tijd voor nodig. Gedurende die periode kunt u uiteraard gratis parkeren en zorgen we er met een kop koffie voor dat het wachten aangenamer wordt.

iPhone 7 scherm kapot

Is het iPhone 7 scherm kapot en wilt u dat laten vervangen? We kunnen het iPhone 7 scherm vervangen en bieden daarbij bovendien garantie aan, zodat u er vanuit kunt gaan dat we dit op een vakkundige manier doen. We maken voor de iPhone 7 reparatie gebruik van high-end gereedschappen en materialen, zoals fabrikant Apple die zelf voorschrijft. Dat betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent voor iedere iPhone 7 reparatie. Niet voor niets gingen meer dan 11.000 tevreden klanten u voor.

iPhone 7 reparatie

iPhone 7 display zwart

€129.- maak reparatie afspraak

iPhone 7 display wit

iPhone 7 display wit

€129,- maak reparatie afspraak

iPhone 7 oplaad connector

iPhone 7 oplaad connector

€69,- maak reparatie afspraak

iPhone 7 accu

iPhone 7 accu

€59,- maak reparatie afspraak