iPhone 7 Plus reparatie

iPhone 7 Plus reparatie

iPhone 7 Plus reparatie. Uw iPhone 7 Plus is bij ons in goede handen. We hebben de belangrijke onderdelen netjes op voorraad, werken volgens de Apple-voorschriften en kunnen daardoor garantie aanbieden op de reparatie.

Wij zorgen voor een vlotte en vakkundige iPhone 7 Plus reparatie, bijvoorbeeld als we het scherm vervangen of wanneer we zorgen voor een nieuwe accu. Wilt u een iPhone 7 Plus scherm reparatie laten uitvoeren, bijvoorbeeld omdat daar een barst in is gekomen of omdat het display helemaal niet meer werkt?

Onafhankelijk van wat er aan de hand is zorgen we voor een compleet nieuw display. Dit is wat Apple ons als fabrikant voorschrijft, om er daarmee voor te zorgen dat we ook eventuele onzichtbare schade aan andere onderdelen van het scherm meteen oplossen. 

iPhone 7 Plus scherm vervangen

We zullen het complete iPhone 7 Plus scherm vervangen, al hoeft dat aan de andere kant natuurlijk niet veel te kosten. We houden de iPhone reparatie in Rotterdam goedkoop , zodat we er op een voordelige wijze voor kunnen zorgen dat uw telefoon weer werkt als nieuw.

De iPhone 7 Plus scherm reparatie hoeft bovendien niet lang te duren en ook voor het vervangen van een accu hebben we niet veel tijd nodig. Dat komt enerzijds door onze uitgebreide ervaring met de Apple iPhone en anderzijds door de high-end gereedschappen en materialen waarmee we werken. We zorgen er daarmee voor dat we direct aan de slag kunnen met de iPhone 7 Plus reparatie, zodra we de telefoon van u ontvangen. Die kunt u bij ons langs komen brengen voor een reparatie of opsturen, we gaan er in de beide gevallen meteen mee aan de slag.

Direct retour na reparatie

Indien u de iPhone 7 Plus naar ons opstuurt voor een reparatie in Rotterdam maken onze specialisten daar zo snel mogelijk tijd voor vrij. Nadat we de reparatie hebben afgerond maken we de verzending terug naar uw adres meteen in orde. Dat betekent dat zelfs bij het opsturen van uw iPhone een iPhone 7 Plus scherm reparatie of andere hersteloperatie niet lang hoeft te duren. We kunnen vlot het iPhone 7 Plus scherm vervangen. Indien u daarvoor bij ons langskomt kunt u daar gewoon op wachten, want we zijn er binnen 60 minuten mee klaar.

iPhone 7 scherm reparatie We zorgen voor een vakkundige iPhone 7 Plus scherm reparatie of ander herstel. Wilt u tijdens een iPhone 7 Plus reparatie de accu laten vervangen of weet u wellicht nog niet (goed) wat er aan de hand is? Wij brengen duidelijkheid en zorgen er vervolgens voor dat we de iPhone snel voor u repareren. Uiteraard bieden we de iPhone 7 Plus reparatie aan inclusief garantie, zodat u er vanuit kunt gaan dat we dit op een vakkundige manier voor u doen.

iPhone 7 Plus reparatie

iPhone 7 Plus display zwart

€159.- maak reparatie afspraak

iPhone 7 Plus display wit

iPhone 7 Plus display wit

€159.- maak reparatie afspraak

iPhone 7 Plus oplaad connector

€ 69,- maak reparatie afspraak

iPhone 7 Plus accu

€ 69,- maak reparatie afspraak