iPhone 6S Plus reparatie

iPhone 6S Plus reparatie

Uw iPhone 6S Plus reparatie is bij ons in goede handen. We kunnen het scherm van de iPhone 6S Plus vervangen, ons richten op de accu of andere onderdelen vernieuwen. In de meeste gevallen is er sprake van een scherm reparatie, waarbij we volgens de Apple-voorschriften een volledig nieuw scherm plaatsen.

Het grote voordeel van die vakkundige iPhone 6S Plus reparatie in Rotterdam is dat we voorkomen dat er andere onzichtbare schade aan bijvoorbeeld het display onder het glas aan het licht komt. In plaats daarvan werkt de smartphone weer als nieuw, zodat u die kunt gebruiken zoals u dat gewend bent.

We kunnen het complete scherm van de iPhone 6S Plus vervangen en er daarmee voor zorgen dat de reparatie hoe dan ook een succes is. Wij noemen dat de ideale iPhone 6S Plus scherm reparatie, waarvoor we uiteraard scherpe tarieven berekenen en waar we niet lang de tijd voor nodig hebben.

Scherm iPhone 6S Plus vervangen

We kunnen het complete scherm van de iPhone 6S Plus vervangen en dat gewoon binnen 60 minuten. Inclusief garantie, omdat we alle onderdelen van het scherm vervangen en als het ware zorgen voor een nieuwe smartphone. Dankzij de garantie weet u in ieder geval zeker dat de reparatie op een vakkundige manier gebeurt.

“Gelukkig heb ik de garantie nog niet hoeven gebruiken, maar heel fijn dat jullie dit kunnen aanbieden tijdens de iPhone 6S Plus reparatie. Dit trok me over de streep en daar heb ik zeker geen spijt van”, aldus een van onze 11.000 tevreden klanten.

Binnen 60 minuten glas gerepareerd

Een iPhone 6S Plus reparatie in Rotterdam hoeft niet lang te duren, indien het gaat om gebroken glas hebben we daar bijvoorbeeld maar 60 minuten voor nodig. In die korte tijd zorgen we ervoor dat we het kapotte scherm van de iPhone 6S Plus verwijderen en een nieuw compleet display aanbrengen.

Dat betekent dat we de iPhone reparatie in Rotterdam kunnen uitvoeren terwijl u wacht. Blijkt dat om een andere reden niet mogelijk? Dan zorgen we ervoor dat we de gerepareerde iPhone 6S Plus zodra we klaar zijn meteen retour sturen, zodat u die weer snel en volledig werkend in handen heeft.

iPhone 6S Plus scherm reparatie

We zorgen voor een vlotte en vakkundige iPhone 6S Plus scherm reparatie of vervanging van de accu. Waar het u ook om gaat met betrekking tot de Apple iPhone, wij zorgen ervoor dat die weer als nieuw werkt en geen sporen van schade meer laat zien.

Neem contact met ons op over een iPhone 6S Plus reparatie in Rotterdam die u wilt laten uitvoeren. We hebben de onderdelen in bijna alle gevallen op voorraad, waardoor we u direct kunnen aangeven hoeveel tijd we daarvoor nodig hebben. Bij ons op locatie kunt u gratis parkeren en u krijgt standaard garantie op de iPhone 6S Plus reparatie die we uitvoeren, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

iPhone 6S Plus reparatie

iPhone 6S+ display zwart

€129.- maak reparatie afspraak

iPhone 6S+ display wit

iPhone 6S+ display wit

€129.- maak reparatie afspraak

iPhone 6S+ oplaad connector

iPhone 6S+ oplaad connector

€79,- maak reparatie afspraak

iPhone 6S+ back camera

iPhone 6S+ back camera

€79,- maak reparatie afspraak

iPhone 6S+ accu

iPhone 6S+ accu

€79,- maak reparatie afspraak