iPhone 6 Plus reparatie

iPhone 6 Plus reparatie

Voor uw iPhone 6 Plus reparatie draaien wij onze hand niet om. We werken met high-end gereedschappen en materialen, waardoor we bijvoorbeeld snel en vakkundig het scherm kunnen vervangen of een nieuwe accu kunnen plaatsen.
We hebben meer dan 11.000 tevreden klanten, die ons vooral aangeven blij te zijn met de garantie op hun reparatie. “Geweldig dat jullie mijn iPhone 6 Plus zo snel konden repareren en nog met garantie ook. Gelukkig heb ik daar geen gebruik van hoeven maken, maar het geeft een prettig gevoel”, aldus een van onze klanten.

We kunnen het scherm van de iPhone 6 Plus vervangen of een nieuwe accu plaatsen. Tijdens een reparatie plaatsen we altijd een compleet nieuw onderdeel, zoals Apple ons als fabrikant voorschrijft. We voorkomen daarmee dat er onderdelen achterblijven die wellicht onzichtbare schade hebben opgelopen. In plaats daarvan werkt de Apple iPhone weer helemaal naar behoren, alsof die nieuw uit de doos is gekomen.

Scherm iPhone 6 Plus vervangen

Tijdens een iPhone 6 Plus reparatie kunnen we ons op de verschillende onderdelen van de telefoon richten. In de meeste gevallen vragen klanten ons om het scherm van de iPhone 6 Plus te vervangen. De telefoon heeft een mooi groot scherm, maar dat betekent ook dat hier gemakkelijk schade aan kan ontstaan.

Wij kunnen het glas en de rest van het scherm binnen 60 minuten vervangen, zodat we klaar zijn terwijl u wacht. iPhone scherm kapot en daar direct wat aan laten doen? We zorgen vandaag nog voor een iPhone reparatie in Rotterdam.

Dat betekent dat u nooit lang op de iPhone 6 Plus reparatie hoeft te wachten. We zorgen voor een vakkundige iPhone 6 Plus scherm reparatie of richten ons op een van de andere onderdelen, afhankelijk van wat er aan de hand is.

Accu van de iPhone 6 vervangen

Merkt u dat de capaciteit van de accu terugloopt, bijvoorbeeld omdat de iPhone 6 Plus snel leeg is? Zeker na een paar jaar loopt de capaciteit terug, dat is bij iedere smartphone het geval. Wij kunnen de accu van de telefoon vervangen en er daarmee voor zorgen dat die weer als nieuw werkt. Het resultaat? De iPhone 6 Plus gaat weer gemakkelijk 1 – 2 dagen mee, uiteraard inclusief de garantie op al onze reparaties.

iPhone 6 Plus scherm reparatie

Specifiek op zoek naar een iPhone 6 Plus scherm reparatie in Rotterdam en omstreken? Wij zorgen ervoor dat we het glas en de rest van het display vervangen. Op die manier kunt u rekenen op een vakkundige iPhone 6 Plus reparatie, zodat de telefoon weer als nieuw werkt. Apple schrijft ons voor om het complete scherm te vervangen. We doen dat vlot en vakkundig, zodat de kosten gelukkig niet te hoog op hoeven te lopen. We kunnen het scherm vervangen, de accu vervangen en u bij andere problemen van dienst zijn. Vaak klaar terwijl u wacht, of in ieder geval zo snel mogelijk.

iPhone 6 Plus waterschade onderzoek en herstel.

Scherm reparatie Rotterdam maakt gebruik van de laatste technieken om vochtschade te herstellen, let op dat bij waterschade het toestel niet altijd te maken is. Belangrijk is, na contact met water, het toestel niet aan te zetten.
Mocht deze aan staan het toestel vooral uitzetten! Ook vooral niet aan de stroom te hangen. Uw toestel moet achter blijven voor uitgebreide werkzaamheden!.

Een succesvolle waterschade reparatie kost € 119,95 zonder dat er onderdelen als een display en batterij vervangen dienen te worden.
Hier zit bij inbegrepen een uitgebreide schoonmaak en eventuele reparatie werkzaamheden onder de microscoop aan de printplaat. In veruit de meeste gevallen kunnen we de schade herstellen voor 119,90 euro.
Mocht een reparatie niet succesvol zijn betaalt u alleen maar, € 95,- euro voor het onderzoek.
Uw toestel opsturen voor een iPhone 6 Plus reparatie is niet nodig: bij ons gaat u bellend de deur weer uit. Makkelijker en sneller kan het niet.

 iPhone 6 Plus reparatie

iPhone 6 Plus display wit

€119.- maak reparatie afspraak

iPhone 6 Plus display zwart

iPhone 6 Plus display zwart

€119.- maak reparatie afspraak

iPhone 6 Plus Batterij

iPhone 6 Plus Batterij

€ 50,- maak reparatie afspraak

iPhone 6 Plus Oplaad connector

iPhone 6 Plus Oplaad connector

€ 65,- maak reparatie afspraak

iPhone 6 Plus behuizing

iPhone 6 Plus behuizing

€ 120,- maak reparatie afspraak

iPhone 6 Plus Camera front

iPhone 6 Plus Camera front

€ 50,- maak reparatie afspraak

iPhone 6 Plus Camera back

iPhone 6 Plus Camera back

€ 50,- maak reparatie afspraak