iPad reparatie

iPad reparatie Rotterdam

Wanneer het glas of lcd scherm van uw iPad defect is kunt u helemaal niks meer met uw iPad, het is dan noodzakelijk om het gebroken glas of het lcd scherm te vervangen. Scherm reparatie Rotterdam vervangt op vakkundige wijze het kapotte scherm voor u, binnen 60 minuten is het scherm vervangen door een nieuw en origineel scherm.

iPad scherm reparatie Rotterdam

Bij een valschade is in de meeste het glas van uw iPad kapot, scherpe hoeken en randen kunnen snijwonden veroorzaken met alle gevolgen van dien! het is daarom noodzaak om het kapotte glas van uw iPad zo snel mogelijk te laten vervangen. We vervangen het kapotte glas binnen 60 minuten door een nieuwe, waarna uw iPad er weer uitziet als nieuw. Op de reparatie kunt u wachten in onze wachtruimte.

iPad schermreparatie afspraak maken in Rotterdam.

Bij ons kunt u op 2 manieren een reparatieafspraak maken voor uw iPad, dit kan telefonisch op werkdagen van Maandag tot Vrijdag van 08:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0180-471155 of via de online afspraken planner via de website, selecteer uw model en de reparatie waar uw een afspraak voor wilt maken, dit kan online via ons reserveringssysteem. Liever telefonisch een afspraak maken? dat kan 1 van onze medewerkers van de klantenservice staat uw graag te woord. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0180-471155. Ons bezoek adres is:

Scherm reparatie Rotterdam
Fennaweg 31
2991 ZA in Barendrecht

iPad reparatie

iPad Air 2 reparatie

bekijk reparatie tarieven

iPad Air reparatie

iPad Air reparatie

bekijk reparatie tarieven

iPad 4 reparatie

iPad 4 reparatie

bekijk reparatie tarieven

Onderdelen en reparatie tijden

Onze getrainde monteurs vervangen binnen 60 minuten het glas en/of lcd van de iPad tegen een zeer aantrekkelijk tarief! U krijgt van ons 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie, zo zeker zijn wij van onze zaak. Wij werken uitsluitend en alleen met originele onderdelen.

Garantie op de iPad reparatie

U krijgt van ons 3 maanden schriftelijke garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. Zo bent u verzekerd dat u iPad er weer uitziet als nieuw nadat we de reparatie succesvol hebben afgerond.