iPad Air 2 reparatie

iPad Air 2 reparatie Rotterdam

iPad Air 2 reparatie. Uw dure iPad Air 2 is kapot en deze wil je gerepareerd hebben, geen probleem voor het team van Scherm Reparatie Rotterdam hier staat een professioneel en getraind team voor je klaar om binnen no-time je iPad Air 2 reparatie te verzorgen. Denk hierbij aan een kapot scherm of een oplaadconnector die niet meer werkt. Onze monteurs met jarenlange ervaring draaien hun hand hiervoor niet om.

Nadat het defecte scherm vakkundig is verwijder en je iPad Air 2 is gecontroleerd op andere eventuele defecte wordt er een geheel nieuw en origineel scherm inclusief touchscreen geplaatst. Dit gebeurt in onze ESD veilige ruimte.

iPad Air 2 voordelig laten repareren in Rotterdam

Zoals de meeste bedrijven de “jackpot” vragen voor een reparatie, onderscheiden wij ons daarin door onze klanten de beste service en dienstverlening te bieden tegen de laagste kosten. Wanneer het glas van je iPad Air 2 kapot is kan dit gevaar opleveren, het gebroken glas kan snijwonden opleveren en is zeer gevaarlijk voor kleine kinderen! het is daarom noodzakelijk wanneer het glas van je iPad Air 2 kapot is deze zo snel mogelijk te laten vervangen. Dit voorkomt gevaarlijke situaties.

Wij zijn een bedrijf die al jarenlang gespecialiseerd is in iPhone reparatie, Samsung Reparatie, Macbook reparatie en iPad reparatie. Scherm reparatie Rotterdam is een zuster onderneming van Electronic Repair Rotterdam de specialisten op het gebied van Televisie en Audio reparatie in Rotterdam. Ons team heeft alle kennis en kunde in huis om op elke gebied betreffend elektronica een oplossing te bieden voor bijna elk probleem.

iPad Air 2 LCD/Glas zwart

iPad Air 2 LCD/Glas zwart

€ 245,- maak reparatie afspraak

iPad Air 2 LCD/Glas wit

iPad Air 2 LCD/Glas wit

€ 245,- maak reparatie afspraak

iPad Air 2 Lightning Connector zwart

iPad Air 2 Lightning Connector zwart

€ 50,- maak reparatie afspraak

iPad Air 2 Lightning Connector wit

iPad Air 2 Lightning Connector wit

€ 50,- maak reparatie afspraak

Glas reparatie Apple iPad Air 2

In tegenstelling tot de eerdere modellen van de iPad Air is het vanaf dit model niet meer mogelijk om alleen het kapotte glas te vervangen, het glas gedeelte en touchscreen is 1 geheel. Wij raden het dan ook ten strengste af om zelf het kapotte glas eraf te halen want het risico is erg groot dat je hierbij het lcd scherm kapot maakt. Laat de reparatie van uw dure iPad Air 2 over aan de specialisten van Scherm reparatie Rotterdam en u bent ervan verzekerd dat uw iPad Air 2 er weer uitziet als nieuw.