iPad 4 reparatie

/iPad 4 reparatie
iPad 4 reparatie 2017-04-25T13:02:06+00:00

iPad 4 reparatie

Een iPad 4 reparatie in Rotterdam nodig? Geen nood, Scherm reparatie Rotterdam heeft een ruime voorraad aan originele schermen, van de Apple iPad 4. Kom dus snel langs of bel ons op 0180-471155. Online een afspraak maken kan natuurlijk ook. Maak hiervoor gebruik van onze online afspraken planner.

iPad 4 reparatie glas

Een kapot scherm van je iPad 4 is gevaarlijk! het scherm is van glas en kan scherpe randen hebben, het is door noodzakelijk om je kapotte scherm van je iPad 4 zo snel mogelijk te vervangen voordat je je kan verwonden aan het kapotte glas.

iPad 4 reparatie en wachttijd

Uw kan op de reparatie wachten in onze moderne wachtruimte, binnen 45 minuten is het kapotte scherm vervangen door een nieuw en origineel scherm. Bij ons kan je gratis parkeren voor de deur, dus geen gezoek naar betaalautomaten.

iPad 4 digitizer wit

109,-

iPad 4 digitizer zwart

109,-

iPad 4 Lightning Connector - zwart

50,-

iPad 4 Lightning Connector - wit

50,-

iPad 4 accu/batterij vervangen

90,-

Overige iPad 4 reparaties die we uitvoeren

Staat de reparatie niet vermeld op de pagina, neem dan contact met ons op en we gaan een oplossing zoeken voor u probleem. Doorgaans lossen we alle problemen op van onze klanten zodat u weer snel gebruik kan maken van u iPad 4. Mocht een reparatie er niet tussen staan op de website, neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Maak nu snel en eenvoudig een afspraak voor een reparatie aan je iPad 4