Gebroken scherm reparatie

Gebroken scherm reparatie in Rotterdam

Wanneer het scherm van uw Samsung, iPhone, Sony of Huawei smartphone gebroken of geheel kapot is is het toestel geheel onbruikbaar, daar de smartphone vandaag de dag gebruikt wordt voor de meest uitlopende zaken wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk en zo goed mogelijk wordt gerepareerd. Scherm reparatie Rotterdam is een begrip geworden als het gaat om smartphone reparaties, onze ervaren monteurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van smartphone en elektronica reparaties en begrijpen als de beste hoe een goede en vakkundige smartphone reparatie uitgevoerd dient te worden. Kortom voor een gebroken scherm reparatie kom naar ons!

In onze moderne werkplaats voorzien van de laatste high-tech gereedschappen en materialen zijn we in staat om in alle omstandigheden uw smartphone te repareren, of dat het nu gaat om een kapot scherm of een smartphone die in het water is gevallen onze monteurs draaien hun handen hiervoor niet om in alle gevallen wordt tot het uiterste gegaan om uw smartphone weer te repareren.

Online reparatie afspraak maken

U kunt gemakkelijk en eenvoudig zelf een reparatie afspraak maken wanneer u dit het beste uitkomt! maak hiervoor gebruik van onze online afspraken planner.

 Gebroken scherm reparatie
iPhone scherm reparatie
Sony Xperia scherm reparatie
Huawei scherm reparatie

Smartphone en waterschade

Vandaag de dag zijn de smartphones net kleine computers boordevol met gevoelige elektronica, we nemen de smartphone overal mee naar toe om mee te bellen, whatsappen en vooral om foto’s mee te maken. Helaas zien wij dagelijks smartphones die waterschade hebben opgelopen omdat deze bijvoorbeeld uit de handen zijn gegleden en terecht zijn gekomen in een plas water, maar ook smartphones die belanden in de wc pot. Wanneer uw smartphone in het water is gevallen is het noodzakelijk om het toestel zo snel mogelijk bij ons langs te brengen, in de meeste gevallen kunnen wij 80 tot 85% van de waterschade smartphones herstellen mits deze zo snel mogelijk bij ons worden aangeboden.

Wat u absoluut niet moet doen is de smartphone zelf proberen te drogen, denk hierbij aan “op de kachel leggen, met een föhn proberen droog te blazen” dit werkt averechts en vergroot de kans dat wij het toestel niet meer kunnen repareren. Het is dus raadzaam wanneer u ontdekt dat uw smartphone waterschade heeft ons gelijk te bellen en het toestel langs te brengen, wij beginnen dan direct met het toestel spanningsloos te maken, en de onderdelen te behandelen.

Gebroken scherm reparatie

Doorgaans is een scherm reparatie aan uw iPhone, Samsung, Sony Xperia en Huawei binnen 30 minuten afgerond, hierbij is dan het kapotte scherm vervangen door een nieuw exemplaar. Ook wordt door de technicus gecontroleerd of de laatste software aanwezig is op het toestel, zo niet dan wordt deze uiteraard kosteloos voor u erop geïnstalleerd. Op elke scherm reparatie geven wij 3 maanden garantie (val/stoot en waterschade uitgesloten) mocht er binnen dit termijn wat met uw scherm gebeuren wat onder de fabrieksgarantie valt wordt deze geheel kosteloos voor u vervangen. Kortom voor een Gebroken scherm reparatie bent u bij ons aan het goede adres.

Opsturen van een smartphone voor reparatie.

Wij begrijpen dat niet iedereen overdag zomaar even van het werk weg kan om u smartphone langst te brengen, daarom kunt u bij ons ook u smartphone opsturen voor reparatie, bij binnenkomst wordt u defecte smartphone door een ervaren technicus gerepareerd en retour gezonden naar u, doorgaans heeft u uw gerepareerde smartphone binnen 3 werkdagen weer in u bezit. Duurt u dit te lang, informeer dan naar onze “same day service” dit houdt in dat wanneer u smartphone bij ons binnen komt deze direct wordt gerepareerd en dezelfde dag weer naar u verstuurt wordt.

Smartphone reparatie met originele onderdelen.

Helaas maken wij het dagelijks mee dat klanten ons benaderen omdat ze hun kapotte smartphone ergens anders hebben laten maken maar dat er gebruik is gemaakt van “namaak” onderdelen. Namaak onderdelen zijn doorgaans onderdelen die van goedkope en zeer slechte materialen worden gemaakt en worden verkocht in China, deze onderdelen zijn zeer goedkoop in te kopen maar veroorzaken ernstige defecten aan uw dure smartphone. Hierbij komt dus de gezegde “goedkoop is duurkoop” goed van toepassing!

Wij maken uitsluitend en alleen gebruik van originele onderdelen die rechtstreeks van de fabrikanten komen, zo bent u dus verzekerd dat wanneer wij een reparatie aan uw iPhone of Samsung Galaxy hebben uitgevoerd dat er gebruik is gemaakt van originele onderdelen van de hoogste kwaliteit die de fabrikanten aan haar producten stellen.